Easyserv

Mina sidor

App_Easyserv-dubbla (1)

Easyserv-appen

Easyserv är en uppkopplad tjänst som tillsammans med vår app ger dig tillgång till flera smarta funktioner för värmepumpen.

Minasidor_app_easyserv

Easyserv-appen

Easyserv är en uppkopplad tjänst som låter dig ha koll på värmepumpen även när du inte är hemma, veta när det är dags för service och få notiser vid avvikelser och på så vis undvika onödiga driftstopp. Easyserv-abonnemanget aktiverar du efter du fått hem din gateway och kopplat in den i värmepumpen. 

Minasidor_app_easyserv
Hemsidan_app-data

Den uppkopplade värmepumpen

Easyserv gör att värmepumpen alltid är uppkopplad vilket öppnar för en mängd funktioner och tjänster. Ändra värmeinställningar på distans, få notiser från oss när våra smarta algoritmer upptäckt en avvikelse med förslag på åtgärd och se status på din värmepump i realtid, direkt i mobilen.

Hemsidan-Mina-sidor

Mina sidor

I vår webb-app kan du administrera ditt konto, hantera ditt abonnemang och få en översikt på hur din värmepump mår. Härifrån kan du också ändra inställd temperatur – smidigt om du äger ett fritidshus eller är på resande fot. Eller helt enkelt vill slippa att gå till värmepumpen och ändra inställningen.

Hemsidan-Mina-sidor

Aldrig onödig service

Med Easyserv installerad till din värmepump behöver du inte fundera mer på hur du ska sköta underhåll och service. Genom att vi ständigt analyserar och jämför din värmepump med liknande värmepumpar ser vi när det föreligger behov av service. Och detta kan vi oftast göra i så pass god tid att små fel aldrig hinner växa till mer allvarliga, och dyra, problem.

Notiser om hur din
värmepump mår

Du får kontinuerligt meddelanden från oss om hur din värmepump mår. Upptäcker vi allvarliga problem hör vi oss så fort vi bara kan, och vid normal drift får du regelbundna uppdateringar och lite tips från oss.