App - Easyserv
Easyserv
App_Easyserv-dubbla-1.png

Easyserv-app

Easyserv är en uppkopplad tjänst som tillsammans med våra appar (mobil- och webb-app) ger dig tillgång till flera smarta funktioner för värmepumpen.

Viktiga temperaturer

Håll koll på viktiga temperaturer som t ex varmvatten, utomhus och framledning. Givetvis kan du se historik på data också.

Se veckovis, månadsvis & årsvis förbrukning

Håll koll på din förbrukning och kolla tillbaka på hur den varit tidigare

Aktuell status

Här ser du vad värmepumpen gör just nu

App 260x260

Aktuell bedömning*

Du ser den aktuella bedömningen av din värmepump. Vårt mål är såklart alltid att det ska stå att värmepumpen går som den ska

Notiser vid problem*

Om det uppstår problem med din pump hör vi av oss. Så fort vi bara kan

En värmepump. Eller fler?

Äger du flera värmepumpar? Samla alla i appen. Eller låt en vän eller kollega dela sin värmepump till dig så kan ni tillsammans hålla koll!

* Ingår när du har Premium

Appen

Easyserv är en uppkopplad tjänst som låter dig ha koll på värmepumpen även när du inte är hemma, veta när det är dags för service* och få notiser* vid avvikelser och på så vis undvika onödiga driftstopp. Easyserv-abonnemanget* aktiverar du efter du fått hem din gateway och kopplat in den i värmepumpen. 

Minasidor_app_easyserv-1-1024x684_S

Uppkopplad värmepump

Easyserv gör att värmepumpen alltid är uppkopplad vilket öppnar för en mängd funktioner och tjänster. Ändra värmeinställningar på distans, få notiser* från oss när våra smarta algoritmer upptäckt en avvikelse med förslag på åtgärd och se status på din värmepump i realtid, direkt i mobilen.

Mina Sidor

I vår webb-app kan du administrera ditt konto, hantera ditt abonnemang och få en översikt på hur din värmepump mår. Här hittar du även dela-funktionen som gör det möjligt att dela din värmepump med en vän, kollega eller servicetekniker om du behöver hjälp att tolka värmepumpens beteende. Vill du slippa gå till värmepumpen och ändra inställningarna kan du även via webb-appen ändra inställd temperatur. Smidigt om du äger ett fritidshus eller är på resande fot.

Aldrig onödig service*

Med Easyserv installerad på din värmepump behöver du inte fundera mer på hur du ska sköta underhåll och service. Genom att vi ständigt analyserar och jämför din värmepump med liknande värmepumpar ser vi när det föreligger behov av service. Och detta kan vi oftast göra i så pass god tid att små fel aldrig hinner växa till mer allvarliga, och dyra, problem.

Notiser om din värmepump*

Du får kontinuerligt meddelanden från oss om hur din värmepump mår. Upptäcker vi allvarliga problem hör vi oss så fort vi bara kan, och vid normal drift får du regelbundna uppdateringar och lite tips från oss. 

*Ingår när du har vår Premium-tjänst Digital Servicetekniker

Läs mer om premium