Business Development Manager – Easyserv
Easyserv

Business Development Manager

Vi söker en affärsutvecklare som kommer ansvara för att bygga upp vårt partner/ÅF-program. Vill du jobba i ett företag som kommer ha stark tillväxt med allt vad det innebär? I så fall kan vi erbjuda en spännande arbetsplats och en fantastisk möjlighet att vara med på Easyservs tillväxtresa!

Om dig

Vi tror du är en praktiskt lagd affärsutvecklare med ett stort intresse för att skapa affärer och bygga relationer. Du är en professionell person med passion för service och det faller sig naturligt att vara personlig i din försäljning. Du gillar att ta initiativ och lära dig nya saker, har förmåga att arbeta strukturerat mot långsiktiga mål och är en ‘team-player’

För att lyckas och trivas i rollen ser vi gärna att du har dokumenterad erfarenhet av B2B-försäljning och att bygga kundrelationer. Viktigaste av allt är att du vill utvecklas och lära dig nya saker.

Om tjänsten

Ditt primära ansvarsområde är att bygga upp, utveckla och underhålla vårt svenska återförsäljarnätverk. Du kommer arbeta tillsammans med VD och marknadskommunikatör för att nå våra mål och se till att våra ÅF får rätt förutsättningar att bli framgångsrika.

Om teamet

Vi på Easyserv är ett jordnära team med ett starkt kund- och säljfokus som har nära till skratt, trivs med varandra och är en platt organisation, vilket gör det enkelt att bidra med just dina kunskaper och erfarenheter. 

Om Easyserv

Easyserv är ett ungt och innovativt tillväxtföretag som utvecklar och marknadsför produkter inom “Internet-of-things” och “clean-tech” där vi genom smarta produkter och tjänster ser till att våra kunders värmepumpar fungerar så effektivt och bra som möjligt. Förutom hållbarhetsaspekten får våra kunder också ökad trygghet och komfort.

Formella krav:
– B-körkort
– Flytande svenska i tal och skrift

Välkommen med din ansökan. Börja med att skicka ditt CV och en kortfattad beskrivning av dig själv, så hör vi av oss inom kort. Ansökan skickas till: work@easyserv.se