Features - Easyserv
Easyserv

Features

Med Easyserv blir din värmepump lite smartare. Och du får bättre koll på din energiförbrukning. Givetvis finns både en mobilapp och en webbapp så att all information alltid finns nära till hands. 

En smartare värmepump

Uppkopplad värmepump

Med en uppkopplad värmepump öppnas många möjligheter upp. Data som aldrig annars kommer till användning finns nu fint lagrat i en databas. Sesam öppna dig…

Se energiförbrukning

Få full koll på hur mycket energi din värmepump använder till uppvärmning och varmvatten. Denna kunskap är ett första steg mot att sänka din energiförbrukning.

Aktuell & historisk driftdata

Se vad din värmepump gör just nu. Och hur den presterat historiskt. Se allt i överskådliga grafer på din dator eller mobiltelefon. Eller exportera till Excel och gör dina egna grafer.

Fjärrstyrning

Att styra saker kopplade till internet är en av de klassiska IoT-tillämpningarna. Och självklart ska du kunna fjärrstyra din värmepump. Punkt.

En bättre värmepump

Övervakning & analys

Vad ska du göra med all data som samlas in från din pump? Varför inte använda den till att se till att din värmepump är igång och levererar värme till så låg kostnad som möjligt? Och till att tidigt upptäcka små fel som med tiden riskerar att växa till allvarliga fel.

Dela din värmepump

Dela-funktionen gör det möjligt för dig att dela värmepumpens mätdata med någon i familjen, en bekant eller varför inte din servicetekniker. På så sätt är ni flera som kan hålla ett litet extra öga på just din värmepump.

Jämför din värmepump

Vill du veta hur din värmepump presterar i förhållande till andra liknande pumpar?
Då finns det en funktion för det!

– Gateway –

En liten manick. Med ett viktigt uppdrag.

Enkel att installera

Även om det är en avancerad hårdvara så behöver det inte betyda en komplex installation. Tvärtom. Skruva på antennen. Anslut sladden till värmepumpen. Sedan i med strömsladden. Klart!

Se här hur du enkelt installerar

Flexibel uppkoppling

Att ansluta en värmepump till internet kan vara krångligt. Vi har valt att göra det enkelt. Oavsett om du har WiFi hemma eller inte så löser vi det åt dig. Säg Hej till vår gateway med inbyggt modem för mobildata. Sa vi att SIM-kort ingår?

Beprövad teknologi

Ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. Detta tog vi hänsyn till när vi designade produkten – ett noggrant urval av stabila och väl fungerade delsystem ger en produkt som levererar – år ut och år in.