Ta kontroll över din värmepump - Easyserv
Easyserv

Ta kontroll över din värmepump

Fjärrstyr din WiFi-uppkopplade värmepump

Med fjärrstyrning via WiFi/mobilt nätverk kan du kontrollera din värmepump från vår mobilapp, vilket gör det möjligt att styra och övervaka din värmepump när och var du vill.

Wifi fjärrstyrning av värmepump

Varför uppkopplad värmepump?

Det finns mänger av bra anledningar till att koppla upp sin värmepump, nedan kan du läsa om de några av dessa.

1 - Enkelt att ändra inställningar

Många är vi som tycker det är krångligt att direkt på värmepumpen försöka ändra inställningar. Med Easyservs app blir det betydligt enklare att justera värmen, antingen lite varmare eller lite svalare! Oavsett om du vill spara pengar eller höja komforten. 

2 - Bra för miljön

I och med att det blir enkelt att via appen styra din värmepump gör det att du kan minska energiförbrukningen på din värmepump när du t ex är på semester eller huset står tomt av annan anledning. På en del modeller kan du även sänka temperatur på varmvattnet. 

3 - Trygghet

Att när som helst kunna kontrollera att värmepumpen snurrar på och producerar värme är en fin känsla 🙂 Och att kunna agera i god tid om problem upptäcks är bra för att undvika dyra haverier.

Hur fungerar en WiFi-styrd värmepump?

Det låter kanske väldigt komplicerat att koppla upp din värmepump till WiFi. Detta är inte sant, allt du behöver för att installera vår hårdvara får du med i vårt startpaket. Vill du veta mer om hur du installerar produkten så kan du läsa om det här.