Free - Easyserv
Easyserv

Do it yourself

För dig som vill hålla koll på din värmepump på egen hand. Ingen månadskostnad. Full kontroll.

Startkostnad: 2 990 kr

App_Easyserv-dubbla-1-2.png

Kontrollen ligger i dina händer

Uppkopplad värmepump

Om en pryl i ditt hus ska kopplas upp så borde det vara värmepumpen. Den är en av de viktigaste apparaterna i huset, den drar mest energi av alla prylar du äger och den är garanterat en av de dyraste sakerna också.

Ändra inställningar på distans

Visst är det skönt att kunna göra enkla justeringar även om du inte är hemma? Att sänka värmen en aning när du sitter på flygplatsen på väg utomlands. Eller bara slippa gå ner i källaren 🙂

Snabb överblick

Vill du veta status på din värmepump just nu? Kanske göra justeringar i värmesystemet och se vad som händer? Eller bara kolla hur mycket varmvatten som finns kvar? Då finns svaret i appen!

Koppla ihop med andra system

Ensam är stark? Nej, självklart ska din värmepump vara en del av ditt smarta hem, allt annat är vansinne! All värmepumpsdata finns tillgänglig via ett smidigt REST API. Så, då fick vi äntligen sagt det också.

Historisk data

Det är från historisk data man kan dra lärdom om hur framtiden blir. Se hur din värmepump har presterat och om den fungerar som du förväntar dig. Du kanske blir överraskad!

Dela din värmepump?

Ja, varför inte? Du kanske har ett problem med pumpen som en vän, kollega eller annan kunnig person kan hjälpa dig med. Sharing is caring!

En uppkopplad värmepump ger dig möjlighet att ha full koll på hur den presterar. Du vet säkert redan en hel del om din värmepump men med Easyserv får du en helt annan insyn i hur den faktiskt arbetar och kan på så sätt trimma in den på bästa sätt.

Om du inte är speciellt intresserad av din värmepump utan bara vill ha ett så bekymmersfritt värmesystem som möjligt, ja då är vår tjänst för 99 kr/mån något för dig.