Fritidshus – Easyserv
Easyserv

Värmepump i fritidshuset

Vi diggar smarta prylar som underlättar i vardagen och gör att vi kan minska onödiga kostnader utan att vi själva behöver förändra varken beteende eller komfort 🏡

Koppla upp värmepumpen med Easyserv

Spara pengar

Spara energi och pengar genom att se till att din värmepump går så bra som möjligt 

Se avvikelser i tid

Undvik onödiga driftstopp genom att fånga upp små fel i ett tidigt skede

Full koll även på distans

Ha koll på din värmepump så du vet att den fungerar även när du inte är hemma

Förlängd livslängd

Förläng livslängden på din värmepump. Snällt mot plånboken, snällt mot miljön

Ändra inställningar på distans

Ändra värmepumpens värmeinställning på distans 

Du vet när det är dags för service

Få faktabaserad information om när det är dags för service. Istället för periodisk service- gör service bara när det behövs.

Alltid steget före

I appen har du tillgång till all information, alla analyser samt våra hälsobedömningar på din värmepump. Med hjälp av smarta algoritmer håller vi koll på din värmepump dygnet runt och ser avvikelser innan de blir större och kostsammare problem. 

Fungerar Easyserv till din värmepump?

Kolla i listan eller kontakta oss i chatten

Ange minst 3 tecken, exempel: IVT eller Modellnr: F2120

Inga modeller matchade din sökning.

För närvarande kan vi inte garantera att det fungerar med din värmepump men vi arbetar kontinuerligt med att utöka vårt stöd. Kontakta oss gärna med vilken modell du har så återkommer vi med besked till dig inom kort.

Free

Startkostad 1 970 kr
SEK0
Month
  • När du enkelt vill koppla upp din värmepump och själv kunna se all data om din värmepump i våra appar

Premium

Startkostad 1 970 kr
SEK119
Month
  • När du uppgraderar till vår Premium-tjänst ingår Digital Servicetekniker och utökad support

Vanliga frågor & svar

Energibesparingen varierar beroende på din värmepumps skick och driftsförutsättningar, men en vanlig besparingsnivå är 10-20% av din värmekostnad. Din värmepump står normalt för 60-80% av husets elförbrukning. Du sparar även på mindre reparationer och service, då de små felen upptäcks innan de hinner bli stora. En värmepump som mår bra är helt enkelt driftsäkrare. 

Easyserv kan koppla upp de vanligast förekommande värmepumparna på marknaden. Klicka här för att säkerställa att Easyserv fungerar till din värmepump

Många gånger går fel att avhjälpa med assistans från Easyserv via telefon eller video. Ibland kan det dock krävas insatser på plats av en värmepumpsspecialist, då hjälper vi dig (om du vill) att komma i kontakt med en duktig tekniker i vårt nätverk.

All övervakning och underhållsservice är positiv för din värmepump. De fördelar vi ger dig är att vi tar hand om övervakningen åt dig. Du behöver alltså inte bli expert på att tolka den ganska komplicerade driftinformationen från värmepumpen, utan det gör vi. Med hjälp av smarta algoritmer analyseras värmepumpen dygnet runt och  jämför hela tiden din värmepump med andra likvärdiga värmepumpar och du får förslag från våra experter på åtgärder. Detta är det unika med vår lösning.

Värmepumpen är tillförlitlig, men den går 7-10 gånger fler timmar på ett år än vad bilmotorn i din bil gör, och bilen servar du årligen. Drygt 70% av de värmepumpar vi kopplar upp ger vi optimeringsförslag inom 2-4 veckor. Vill du leva hållbart och ekonomiskt så ska din värmepump ha regelbunden översyn.