Golvvärme + värmepump = sant!

Om vi tänker ur ett ekonomiskt perspektiv men även på komforten, skulle vi säga att vattenburen golvvärme i kombination med värmepump är det bästa värmesystemet. Du får en jämnare och bekvämare temperatur och ett golvvärmesystem som är rätt dimensionerat och kalibrerat innebär att värmepumpen inte behöver arbeta lika hårt, vilket sänker driftskostnaden.

Genom att Easyserv kopplas ihop med din värmepump kan analysdata i sin tur hjälper dig att minska energiförbrukningen och skapar bättre förutsättningar för en längre livslängd av värmepumpen. Du ser status och funktioner i Easyserv mobilapp eller i webbportal för fördjupad analys. Vi hjälper dig få ut det mesta av ditt värmesystem!

Information om intresseanmälan

Efter anmält intresse får du hem ditt installationspaket som enkelt kopplas ihop med värmepumpen. Information om installation och app sänds tillsammans med produkten. Vill du ha hjälp med detta löser vi självklart det. Efter ca 2 månader in på din testperiod kommer du få svara på en enkät och i vissa fall även bli kontaktad direkt av Easyserv för kompletterande frågor.

Anmäl ditt intresse här

1. Vad har du för värmepump
2. Kontaktuppgifter