easyserv_logo_green_black

Vill du arbeta hos oss?

Vi söker alltid efter nya talanger

EasyServ är ett ungt företag med stora ambitioner. Att arbeta hos oss innebär bra möjligheter att påverka både sin egen arbetssituation och bolagets framtida utveckling. Vi är ett digitalt bolag som verkar i en traditionell bransch, så det finns gott om utmaningar att ta tag i. Vi vill vara ett ansvarsfullt bolag som hjälper våra kunder och partners att spara energi, resurser och tid. Och ha kul under tiden.

Tveka inte att kontakta oss om du känner att du har något att bidra med,
vi lyssnar alltid. (work@easyserv.se)

Utvecklare - Frontend

Brinner du för att bygga lättanvända och snygga UI? Är du grym på Javascript, html, css och har erfarenhet av moderna frameworks? Kan du arbeta både självständigt och i team och har en kreativ ådra? Vet du att #E9967A är färgen på en mörk lax? Då kan du vara den vi söker. 

Utvecklare - Backend

Har du en bakgrund inom mjukvaru-utveckling med inriktning på algoritmer och hantering av stora datamängder?
Gillar du att beskriva verkligheten i matematiska termer, att skapa algoritmer och strukturer som underlättar det dagliga arbetet för dina kollegor och våra kunder?
M = U•Σ•V*, eller hur!
Erfarenhet av node.js, AWS och databaser (t ex mongoDB, influxDB) och machine-learning är meriterande.

Servicetekniker värmepumpar

Har du arbetat med service av värmepumpar, kylanläggningar eller andra värmesystem? Tycker du det är kul att hjälpa kunder lösa problem och sprida kunskap? Är du öppen för att arbeta med nya metoder/verktyg och vara med och driva på utvecklingen av dessa? Vill du arbeta både i den digitala och 'verkliga' världen?
Då har vi den perfekta tjänsten för dig.
Krav: Körkort (B) samt flytande svenska i tal och skrift.

Marknadsförare

Är du den som kan hjälpa oss nå nya kunder? Få kunder att bli glödande fans? Har du erfarenhet av digital marknadsföring och kommunikation, älskar att sprida kunskap och information samt vara den som driver kampanjer och skapar innehåll (bild, video, text) till exempelvis vår webb, sociala medier och säljmaterial?
Erfarenhet av konsumentmarknadsföring är meriterande.
Krav: Flytande svenska i tal och skrift.

Är du intresserade av någon av tjänsterna ovan? Skicka ett mail till oss med ditt CV på work@easyserv.se så kan vi diskutera vidare och se om vi passar ihop.