easyserv_logo_green_black

MARKNADSKOMMUNIKATÖR B2C

Vi ska bygga en marknadsavdelning och behöver förstärka vår organisation med en kreativ och produktiv person som kan vara med och utforma denna,  därför söker vi nu dig som har gedigen erfarenhet som marknadskommunikatör. Tjänsten innebär att du kommer ansvara för och driva företagets kommunikationsstrategi mot den svenska marknaden. I praktiken innebär det att planera och genomföra marknad- och säljaktiviteter för att skapa maximal exponering mot vår kundgrupp villa- och fastighetsägare. Har du god vana av att bygga aktiviteter och kampanjer på sociala medier och gärna erfarenhet av hur man bygger en digital mediastrategi?
Då är du kanske vår nya kollega! 


Övergripande ansvarsområden:
- Du kommer att ansvara för all B2C kommunikation på den svenska marknaden
- Du kommer arbeta nära företagets VD och marknadschef samt med vår reklambyrå
- Ansvar för all mediaplanering, vara med och upprätta marknadsplan och besluta om kanalval
- Ansvara för att skapa och producera olika aktiviteter och säljkampanjer
- Ansvara för företagets digitala marknadsplattform. Planera, skapa och publicera målgruppsanpassat innehåll på hemsidan, sociala medier samt DR

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet från liknande tjänst där du har varit involverad i marknadsfrågor, gärna med inriktning konsumentmarknadsföring. Genom din arbetserfarenhet har du skaffat dig goda kunskaper vad gäller att självständigt driva projekt och att samarbeta med externa leverantörer (byråer). Du har relevant eftergymnasial utbildning med inriktning mot marknadsföring och kommunikation. Som person är du självgående och har ett utåtriktat och positivt sätt där du lätt skapar goda relationer både internt och externt. Struktur och organisation skall kombineras med flexibilitet och lyhördhet för att leverera bästa resultat. Viktigt att du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.


Plats: Halmstad

Om beskrivningen ovan stämmer in på dig? Tveka då inte, välkommen in med din ansökan!
Maila oss på work@easyserv.se