Kundcase - Easyserv
Easyserv

Vad säger våra kunder?

Andreas - easyservkund

”Då hade vi inte behövt reparera värmepumpen för 8000 kr”

Jag och min familj hade precis köpt vårt första hus och förväntade oss inte att över 8 000 kr skulle gå till reparation av värmepumpen. Slarv med underhåll av tidigare ägare och inget som syntes i husbesiktningen innan vi köpte huset. Nu har vi Easyserv och slipper jobbiga, dyra överraskningar och vet istället när något händer med värmepumpen och kan göra förebyggande service.
– Andreas

Jonas - easyservanvändare

”Jag fick lägre driftskostnader”

Jag har fått hjälp med både optimering och felsökning och tack vare deras expertis har vi nu ändrat några inställningar vilket har lett till lägre driftskostnader och kommer förmodligen leda till att värmepumpen håller betydligt längre.
– Jonas

Referenskund_Tommy_Raukasjo

”Orolig när vi var i vårt fritidshus 151 mil bort”

Vi bor i Borgafjäll där det är 14 mil till närmsta rörmokare och för att ens komma till vår gård behöver man åka 2 mil med snöskoter. På vintrarna brukar vi befinna oss i vårt fritidshus på Österlen, 151 mil ifrån där vi bor. Vi har alltid varit nervösa över värmepumpen när vi befunnit oss på Österlen, men inte längre. Nu när jag har Easyserv kan jag se att allting går bra, att det är varmt och jag får alltid snabb hjälp när det behövs.
– Tommy, ägare av Raukasjö Fjällgård

Harrie - easyservkund

”Precis som brandvarnare vet jag att Easyserv jobbar i förebyggande syfte”

Kollar själv inte i appen så mycket, men precis som med t ex en brandvarnare vet jag att Easyserv jobbar i bakgrunden i ett förebyggande syfte och skulle något hända med min värmepump kommer det inte ta lång tid innan jag vet vad felet är- och hur vi kan lösa problemet.
– Harrie

Ikon Easyserv Hus

”Var på väg att ge upp och köpa ny värmepump”

Ingen kunde identifiera felet på min värmepump, då blev jag rekommenderad Easyserv som lyckades identifiera var felet låg. Jag kunde då köpa en ny reservdel istället för en ny värmepump vilket har sparat mig många tusenlappar. Sedan dess har värmepumpen fungerat som den ska.
– Jan

Easyserv är en smart digital tjänst för att underlätta underhåll och effektivisering av värmepumpar. Med modern teknologi kopplad till din värmepump kan du känna dig trygg i att din värmepump fungerar så bra som möjligt. Easyserv fungerar med de flesta värmepumparna på marknaden idag,