Easyserv

Mina sidor

En värmepump behöver regelbunden tillsyn för att fungera effektivt över hela sin livslängd. Traditionellt har man löst detta genom regelbunden service, men nu erbjuder vi på Easyserv dig helt nya möjligheter att hålla din värmepump i fin form.
Klyschigt, men så är det! Vi presenterar stolt vår nya hemsida, ny grafisk profil där både färg och form fått sig ett rejält lyft och snart är vår rykande färska app live. Du kan förbeställa Easyserv nu och bli först med den nya appen. Så fort appen finns i App Store och Google Play börjar det roliga och du kan hålla koll på din värmepump i appen samtidigt som den analyseras av Easyserv dygnet runt.
Under Q4 2019 lanserar Easyserv sin nya app. Med hjälp av appen kommer villaägare med värmepump enklare få en inblick i hemmets hjärta; värmepumpen.
Utlysningen är inriktad mot energiinnovationer som kan bidra till ökad tillförsel av förnybar energi eller till energieffektivisering, och som därutöver även kan uppvisa en tydlig kundnytta, god affärspotential samt goda förutsättningar att nå en storskalig tillämpning.
Har du någon gång undrat om din värmepump fungerar som den ska? Kommer den hålla hemmet varmt hela vintern? Är den rätt inställd? Drar den mer än den behöver? De flesta värmepumpsägare funderar på dessa frågeställningar då och då, värmepumpen är trots allt oftast hushållets enskilt största förbrukare av el.