easyserv_logo_green_black

Öka företagets kapacitet utan att nyanställa

 Digitalisering handlar om att jobba smartare
Tack vare att Internet via bredband har slagit igenom i våra hushåll, så är möjligheterna till nya smarta tjänster är obegränsade. Husägare vill ha kontroll på viktiga funktioner och möjlighet att styra och förenkla vardagliga rutiner t.ex. tända och släcka, låsa och öppna, sätta igång/stänga av saker på distans, och även ändra inställningar på distans.

  • Vår vision är att digitalisera servicebranschen med smarta, tidsbesparande produkter och tjänster. EasyServ samlar in driftdata, analyserar den ständigt och slutligen lagrar den så att den alltid är tillgänglig för fördjupad insyn i alla uppkopplade värmepumpar. Fördelarna man får genom att använda Easyserv är många:
  • hantera fler kunder med samma personal
  • ge sina kunder ännu bättre service och trygghet
  • inga fler "onödiga" transporter fram och tillbaka till värmepumpar 
Teknikern felsöker på sin läsplatta/dator.
Teknikern felsöker på sin läsplatta/dator.

Easyserv upptäcker fel som inte syns vid fysiska besök

En stor skillnad mellan befintliga uppkopplingar som finns på marknaden och Easyserv är den automatiska diagnosen och datalagringen. För att kunna upptäcka fel som bara uppkommer i vissa driftstillfällen behöver man kunna gå tillbaka och se alla givare vid kritiska tillfällen.  Ytterligare användning av lagrad driftinfo är :

  • kunna ta med  rätt reservdelar baserat på diagnos utan fysiskt besök
  • se förändringar i verkningsgrad och slitage som föranleder pumpbyte

Kundsidan förenklar kontakt med kund och ger husägare insyn
För att ytterligare förenkla kommunikationerna med kunder och ge husägaren möjlighet att se driften på sin egen värmepump, så finns EasyServs kundsidor.
Här ser man aktuell driftsituation, temperaturen på radiatorer och varmvatten samt av serviceteknikern utförda hälsobedömningar. Det blir också enklare för teknikern att skicka och ta emot korta meddelanden och kommentera driftstatus, nästa service och kanske föreslå åtgärder.

Gränssnittet i EasyServ ger snabb felsökning.
Kundsidorna ger värmepumpsägaren full koll

Kilcka på bilderna ovan för förstoring