Seniordeal erbjudande – Easyserv
Easyserv

Mer värme,
mindre överraskningar

Det enkla sättet att ta hand om värmepumpen,
i samarbete med Seniordeal

Ett av de vanligaste felen på värmepumpar idag som påverkar både energiförbrukning, servicebehov och livslängd är att den är felinställd. Många gånger kan en till synes väl fungerande värmepump ha en förhöjd förbrukning och kan ha dolda fel vilket leder till onödigt slitage.

Kort om Easyserv

50% rabatt

Med koden: Seniordeal50

Nu får du som Seniordealmedlem 50% rabatt på installationspaket (du sparar 498 kr) när du tecknar ett Easyserv årsabonnemang för 1 190 kr (99 kr/mån). 

Glöm inte ange koden ”Seniordeal50” 

Efter ett år övergår abonnemanget till löpande tjänst som betalas per månad och kan avslutas när du vill. I paketet ingår all support du behöver. Erbjudandet är giltigt fram t.o.m 28/3 2021. 

Easyservs kunder berättar

"Lägre driftskostnader"

Jag har fått hjälp med både optimering och felsökning och tack vare deras expertis har vi nu ändrat några inställningar vilket har lett till lägre driftskost- nader och kommer förmodligen leda till att värmepumpen håller betydligt längre.
- Jonas, villaägare i Stockholm

"Var på väg att ge upp och köpa ny värmepump"

Ingen kunde identifiera felet på min värmepump, då blev jag rekommenderad Easyserv som lyckades identifiera var felet låg. Jag kunde då köpa en ny reservdel istället för en ny värmepump vilket har sparat mig många tusenlappar. Sedan dess har värmepumpen fungerat som den ska.
- Jan, villaägare i Halmstad

"Precis som brandvarnare vet jag att Easyserv jobbar i förebyggande syfte"

Kollar själv inte i appen så mycket, men precis som med t ex en brandvarnare vet jag att Easyserv jobbar i bakgrunden i ett förebyggande syfte och skulle något hända med min värmepump kommer det inte ta lång tid innan jag vet vad felet är- och hur vi kan lösa problemet.
- Harrie, villaägare utanför Halmstad

"Då hade vi inte behövt reparera värmepumpen för 8 000 kr"

Jag och min familj hade precis köpt vårt första hus och förväntade oss inte att över 8 000 kr skulle gå till reparation av värmepumpen. Slarv med underhåll av tidigare ägare och inget som syntes i husbesiktningen innan vi köpte huset. Nu har vi Easyserv och slipper jobbiga, dyra överraskningar och vet istället när något händer med värmepumpen och kan göra förebyggande service istället för att reparera akut efteråt.
- Andreas, villaägare

"Orolig när vi är i vårt fritidshus 151 mil bort"

Vi bor i Borgafjäll där det är 14 mil till närmsta rörmokare och för att ens komma till vår gård behöver man åka 2 mil med snöskoter. På vintrarna brukar vi befinna oss i vårt fritidshus på Österlen, 151 mil ifrån där vi bor. Vi har alltid varit nervösa över värmepumpen när vi befunnit oss på Österlen, men inte längre. Nu när jag har Easyserv kan jag se att allting går bra, att det är varmt och jag får alltid snabb hjälp när det behövs.
- Tommy, ägare av Raukasjö fjällgård