Premium - Easyserv
Easyserv

När värmepumpen är det sista du vill tänka på

Låt våra experter hålla koll på värmepumpen åt dig 

Startkostnad: 990 kr
Månadskostnad: 99 kr/mån 

Det har aldrig varit så enkelt

Övervakad värmepump 24/7

Genom att koppla upp din värmepump och hela tiden analysera insamlad mätdata kan vi se om det finns några problem med den. Oavsett om du är hemma eller inte.

Snäll(are) mot miljön

Ok, handen på hjärtat, vad gör du för att minska ditt avtryck på miljön? Förmodligen ganska många saker, men har du tänkt på att värmepumpen är den apparat som förbrukar mest energi i ditt hus? Vi kan hjälpa dig minska den förbrukningen!

Istället för "serviceavtal"

Har du kanske redan ett traditionellt "serviceavtal" på din värmepump? Någon som kommer och "fixar lite" med pumpen varje år? Sluta med det, Easyservs tjänst är mycket effektivare. Och när det väl behövs service på plats meddelar vi dig detta. Om du vill så hjälper vi dig få kontakt med en seriös och duktig servicetekniker också.

Hitta små fel innan de blir stora problem

Ibland kommer fel smygande och med våra system ökar chanserna att detta upptäcks i god tid, innan felet har vuxit till ett stort, och dyrt, problem.

Maximerad livslängd

Genom att hjälpa din pump att arbeta med rätt inställningar så ökar förutsättningar för att just din värmepump ska hålla så länge som möjligt. Även nyinstallerade pumpar jobbar många gånger med helt fel inställningar vilket sliter ut de i förtid.

App, app, app

Självklart finns det en mobilapp du kan använda (iOS/Android). I denna ser du hela tiden status på din värmepump. I vår webb-app ('Mina sidor') kan du bl a ändra värmeinställningar på din värmepump eller dela värmepumpens driftdata till t ex en servicetekniker eller din händiga kompis.

Med vår analys- och övervakningstjänst kan du känna dig trygg i att proffs håller koll på din värmepump åt dig. Din värmepump analyseras dygnet runt av våra smarta algoritmer och erfarna tekniker, allt med syftet att se till att det fungerar så bra som möjligt.