Easyserv

Mina sidor

Service av värmepump?
Bara när det behövs.

En värmepump behöver regelbunden tillsyn för att fungera effektivt över hela sin livslängd. Traditionellt har man löst detta genom regelbunden service, men nu erbjuder vi dig helt nya möjligheter att hålla din värmepump i form.

Skärmavbild 2019-12-12 kl. 10.23.19

"Easyserva" din värmepump

Mer än hälften av alla installerade värmepumpar går att optimera och justera på ett bättre sätt. En tillsynes väl fungerande värmepump kan besitta dolda problem och ha en förhöjd förbrukning vilket leder till onödigt slitage. Med Easyserv har du full koll på värmepumpen samtidigt som du sänker energiförbrukningen, ökar livslängden på pumpen och minskar behovet av service.

Boxen_Easyserv-black-logo (1)
Namnlöst-2

Slipp obehagliga överraskningar

Genom att koppla upp din värmepump med Easyserv är den automatiskt analyserad av våra smarta algoritmer dygnet runt. Du slipper obehagliga överraskningar då avvikelser och fel kan upptäckas i god tid. På så vis behöver du bara göra service när det behövs och vi meddelar dig via appen när det är dags.

Vi är en oberoende leverantör som levererar fakta om hur din värmepump presterar. Vi kommer inte försöka sälja en ny värmepump till dig. Eller onödig service. Det enda vi vill göra är att se till att din pump levererar värme och varmvatten så effektivt som möjligt.