Service av din värmepump?
Bara när det behövs.

 
En värmepump behöver regelbunden tillsyn för att fungera effektivt över hela sin livslängd. Traditionellt har man löst detta genom regelbunden service, men nu erbjuder vi på Easyserv dig helt nya möjligheter att hålla din värmepump i fin form.

Vanligt med fel
Vår erfarenhet visar att mer än hälften av alla installerade värmepumpar går att optimera och justera in på ett bättre sätt. En värmepump klarar i princip alltid av sin primära funktion, alltså att producera värme och varmvatten. Men många gånger kan en till synes väl fungerande värmepump ha en förhöjd förbrukning och pumpen kan ha dolda fel vilket leder till onödigt slitage.

Hur kan Easyserv hjälpa dig?
Ibland är det bara bättre inställningar som behöver göras och ibland är det brist på service av pumpen som indirekt skapat småfel som gör att pumpen inte fungerar så bra som den borde. Detta gäller oavsett om du har en helt ny pump eller en 15 år gammal.
Med Easyserv kopplad till din värmepump får du meddelande i appen så fort vi upptäcker en avvikelse eller när vi rekommenderar att det är dags för service. Med andra ord behöver du bara serva din värmepump när det väl behövs. I appen har du full koll på din värmepump och slipper plötsliga driftstopp eller andra obehagliga överraskningar.

Varför ”Easyserva” din värmepump?
En värmepump som är uppkopplad med Easyserv ger dig som värmepumpsägare ökad kontroll vilket innebär att
– du vet när det är dags för service
– du slipper onödigt dyra reparationer
– du ökar livslängden på din pump
– du kan sänka din energiförbrukning

Vi är en oberoende leverantör som levererar fakta om hur din värmepump presterar. Vi kommer inte försöka sälja en ny värmepump till dig. Eller en onödig service. Det enda vi vill göra är att se till att din pump levererar värme och varmvatten så effektivt som möjligt.

Skärmavbild 2019-12-12 kl. 10.23.19
Skärmavbild 2020-02-04 kl. 15.52.54