Set up – Easyserv
Easyserv
Är du nuvarande kund och använder vårt gamla system logga in dig här.
Mina sidor

KOM IGÅNG MED EASYSERV

Att installera Easyserv gateway är inte speciellt svårt. Följ nedanstående steg, ta det lugnt och be om hjälp om du är osäker så kommer det bli bra!

Tre enkla steg

1. Installation av gateway

Börja med att lyfta av frontplåten till din värmepump samt bryt strömmen till den. Den bifogade sladden ska kopplas in i värmepumpen och anslutas till gateway. När sladden är på plats kan du sätta tillbaka frontplåten och starta värmepumpen igen. Anslut sedan bifogad strömadapter till ett 230V-uttag samt till gateway. För mer information, läs på våra support-sidor här.

2. Konfiguration

När gateway startat upp är det dags att konfigurera internetanslutning och värmepumpsmodell. Detta gör du på de inbyggda webb-sidorna i gateway. Du ansluter med WiFi från din telefon eller surfplatta. Avsluta med att starta om gateway.

3. Nedladdning av app

Om du inte redan gjort det så är det dags att ladda hem Easyserv-appen, skapa ett konto, knappa in lite information om ditt hus och slutligen ansluta din gateway till ditt konto. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och vänta på att informationen börjar strömma in.