Easyserv

Mina sidor

Så här går det till

Beställ

Du lägger en beställning och får Easyserv boxen hemskickad

Installation

Installation av boxen sker med hjälp av en installatör eller på egen hand

Appen

När det är klart kan du ladda ner appen och följa anvisningarna

Analys

Värmepumpen analyseras dygnet runt och du har allt samlat i appen

App styrning värmepump

Alltid steget före

I appen har du tillgång till all information, alla analyser samt våra hälsobedömningar på din värmepump. Med hjälp av smarta algoritmer håller vi koll på din värmepump dygnet runt och ser avvikelser innan de blir större och kostsammare problem. 

Är du osäker på om din värmepump är kompatibel med Easyserv?
Kolla i listan eller kontakta oss i chatten!

Ange minst 3 tecken, exempel: IVT eller Modellnr: F2120

Inga modeller matchade din sökning.

För närvarande kan vi inte garantera kompatibiliteten med din värmepump men vi arbetar kontinuerligt med att utöka vårt stöd. Kontakta oss gärna med vilken modell du har så återkommer vi med besked till dig inom kort.

Räkna ut hur mycket du
kan spara med Easyserv

Värmepumpstyp
Total uppvärmd bostadsyta
kvm
Ditt elpris idag
öre/kWh
Nuvarande förbrukning
kvh/år
Din besparing med Easyserv
0.0

Uträknad besparing är exempel på hur besparingen skulle kunna vara med givna förutsättningar. I verkligheten är det betydligt fler parametrar som styr, t.ex. värmepumpens dimensionering, husets isolering, inställda börvärden mm.

I beräkningen har vi också medtagit en förlängd livslängd på värmepumpen på 3-4 år samt årlig besparing i service/reparation på 600 kr/år.

Vanliga frågor & svar

Energibesparingen varierar beroende på din värmepumps skick och driftsförutsättningar, men en vanlig besparingsnivå är 10-20% av din värmekostnad. Din värmepump står normalt för 60-80% av husets elförbrukning. Du sparar även på mindre reparationer och service, då de små felen upptäcks innan de hinner bli stora. En värmepump som mår bra är helt enkelt driftsäkrare. 

Easyserv kan koppla upp de vanligast förekommande värmepumparna på marknaden. Klicka här för att säkerställa att Easyserv fungerar till din värmepump

All övervakning och underhållsservice är positiv för din värmepump. De fördelar vi ger dig är att vi tar hand om övervakningen åt dig. Du behöver alltså inte bli expert på att tolka den ganska komplicerade driftinformationen från värmepumpen, utan det gör vi. Med hjälp av smarta algoritmer analyseras värmepumpen dygnet runt och  jämför hela tiden din värmepump med andra likvärdiga värmepumpar och du får förslag från våra experter på åtgärder. Detta är det unika med vår lösning.

I många fall går fel att avhjälpa med assistans från Easyserv via telefon eller video. Ibland kan det dock krävas insatser på plats av en värmepumpsspecialist, då hjälper vi dig (om du vill) att komma i kontakt med en duktig tekniker i vårt nätverk.

Värmepumpen är tillförlitlig, men den går 7-10 gånger fler timmar på ett år än vad bilmotorn i din bil gör, och bilen servar du årligen. Drygt 70% av de värmepumpar vi kopplar upp ger vi optimeringsförslag inom 2-4 veckor. Vill du leva hållbart och ekonomiskt så ska din värmepump ha regelbunden översyn.