Easyserv – Easyserv är en smart digital tjänst för underhåll och prestanda-maximering av värmepumpar.
Easyserv

Det enkla sättet att ta hand
om värmepumpen

Easyserv är en smart digital tjänst för att underlätta underhåll och effektivisering av värmepumpar. Med modern teknologi kopplad till din värmepump kan du känna dig trygg i att din värmepump fungerar så bra som möjligt. Easyserv fungerar med de flesta värmepumparna på marknaden idag, 

Sänk dina kostnader

Vi hjälper dig ta hand om din värmepump så du slipper onödiga kostnader

Slipp obehagliga överraskningar

Plötslig kalldusch eller ingen värme i huset? Nej, det vill vi undvika

Fungerar Easyserv till din värmepump?

Ange minst 3 tecken, exempel: IVT eller Modellnr: F2120

Inga modeller matchade din sökning.

För närvarande kan vi inte garantera att det fungerar med din värmepump men vi arbetar kontinuerligt med att utöka vårt stöd. Kontakta oss gärna med vilken modell du har så återkommer vi med besked till dig inom kort.

”Nu kan vi göra förebyggande service istället för att

reparera akut efteråt”

"Över 8 000 kr i reparationskostnader för vår värmepump. Tidigare ägare av huset har slarvat med underhåll, något som inte syntes i husbesiktningen och tyvärr upptäcktes först efter skadan. Då valde vi att skaffa Easyserv och slipper nu jobbiga, dyra överraskningar och kan göra förebyggande service istället för att reparera akut efteråt"
Andreas

Uppkopplad värmepump

Om en pryl i ditt hem ska kopplas upp är det värmepumpen. Det är en av de viktigaste apparaterna i hemmet som drar mest energi och är garanterat en av de dyraste prylarna att byta ut.

Digital Servicetekniker

Med vår Premium-tjänst "Digital Servicetekniker" kan du känna dig trygg i att proffs håller koll på din värmepump. Värmepumpen analyseras dygnet runt av våra smarta algoritmer och erfarna tekniker.

Ändra inställningar på distans

Visst är det skönt att kunna göra enkla justeringar även om du inte är hemma? Som att sänka värmen när du är på resande fot. Eller bara vill slippa gå ner i källaren. 😊

Dela din värmepump?

Ja, varför inte? Du kanske har ett problem med pumpen som en vän, kollega eller annan kunnig person kan hjälpa dig med. Sharing is caring!

Historisk data

Det är från historisk data man kan dra lärdom om hur framtiden blir. Se hur din värmepump har presterat och om den fungerar som du förväntar dig. Du kanske blir överraskad!

Pris

Vad kostar Easyserv och vad får du i Free respektive Premium?

Varför Easyserv?

Läs mer om varför Easyserv är det bästa valet för dig med värmepump.

Blogg

Här tar vi upp intressanta ämnen och spräcker hål på myter.

Backas av

I samarbete med