Easyserv – Vi kopplar upp Sveriges värmepumpar!
Easyserv

Det enkla sättet att ta hand om sin värmepump

Sänk dina kostnader

Vi hjälper dig ta hand om din värmepump så du slipper onödiga kostnader

Slipp obehagliga överraskningar

Plötslig kalldusch eller ingen värme i huset? Nej, det vill vi undvika

Uppkopplad värmepump

Om en pryl i ditt hem ska kopplas upp är det värmepumpen. Det är en av de viktigaste apparaterna i hemmet som drar mest energi och är garanterat en av de dyraste prylarna att byta ut.

Digital Servicetekniker

Med vår Premium-tjänst "Digital Servicetekniker" kan du känna dig trygg i att proffs håller koll på din värmepump. Värmepumpen analyseras dygnet runt av våra smarta algoritmer och erfarna tekniker.

Ändra inställningar på distans

Visst är det skönt att kunna göra enkla justeringar även om du inte är hemma? Som att sänka värmen när du är på resande fot. Eller bara vill slippa gå ner i källaren. 😊

Dela din värmepump?

Ja, varför inte? Du kanske har ett problem med pumpen som en vän, kollega eller annan kunnig person kan hjälpa dig med. Sharing is caring!

Historisk data

Det är från historisk data man kan dra lärdom om hur framtiden blir. Se hur din värmepump har presterat och om den fungerar som du förväntar dig. Du kanske blir överraskad!

Free

När du enkelt vill koppla upp din värmepump med marknadens smartaste system och själv kunna se all data om din värmepump i våra appar

Engångskostnad 1 970 kr + 0 kr/mån

premium

Ta ett djupt andetag och luta dig tillbaka. Vi håller koll på din värmepump och meddelar dig vid avvikelser, servicebehov m.m. Att äga en värmepump har aldrig varit enklare

Engångskostnad 995 kr kr + 119 kr/mån

Skaffa Easyserv och slipp obehagliga överraskningar

Med Easyserv upptäcks avvikelser och små fel innan de hinner bli till större, kostsamma problem. Ett enklare och tryggare sätt att ta hand om sin värmepump.

Meddelande_Easyserv_App-no-background_S

Fungerar Easyserv till din värmepump?

Ange minst 3 tecken, exempel: IVT eller Modellnr: F2120

Inga modeller matchade din sökning.

För närvarande kan vi inte garantera att det fungerar med din värmepump men vi arbetar kontinuerligt med att utöka vårt stöd. Kontakta oss gärna med vilken modell du har så återkommer vi med besked till dig inom kort.

"Supporten kring min värmepump var helt fantastisk verkligen. Mycket nöjd"

– Christoffer B

"Övervakningen av min värmepump har aldrig varit så enkel som nu"

– Robin N

App, app, app

Easyserv är så mycket mer än bara en app. Men visst är det betydligt enklare att ha allt samlat på ett och samma ställe!