Easyserv

Det enkla sättet att ta hand
om värmepumpen

GÖR SOM MÅNGA ANDRA

Upplev tryggheten med att ha värmepumpen
övervakad av specialister

Easyserv är specialister på att övervaka, jämföra och analysera data från värmepumpar. För visst är det tryggt om någon övervakar din värmepump åt dig när du vet, att trots dess effektivitet, är det den absolut största energiförbrukaren i hemmet? Den digitala tjänsten gör att du får koll, den underlättar underhåll och ger en effektivare drift av din värmepump.

TA REDA PÅ OM EASYSERV FUNGERAR MED DIN VÄRMEPUMP

Ange minst 3 tecken, exempel: IVT eller Modellnr: F2120

Inga modeller matchade din sökning.

För närvarande kan vi inte garantera att det fungerar med din värmepump men vi arbetar kontinuerligt med att utöka vårt stöd. Kontakta oss gärna med vilken modell du har så återkommer vi med besked till dig inom kort.

”NU KAN VI GÖRA FÖREBYGGANDE SERVICE ISTÄLLET FÖR ATT REPARERA AKUT EFTERŨT”

"Över 8 000 kr i reparationskostnader för vår värmepump. Tidigare ägare av huset har slarvat med underhåll, något som inte syntes i husbesiktningen och tyvärr upptäcktes först efter skadan. Då valde vi att skaffa Easyserv och slipper nu jobbiga, dyra överraskningar och kan göra förebyggande service istället för att reparera akut efteråt"
Andreas

Uppkopplad värmepump

Om en pryl i ditt hem ska kopplas upp är det värmepumpen. Det är en av de viktigaste apparaterna i hemmet som drar mest energi och är garanterat en av de dyraste prylarna att byta ut.

I trygga händer

Med vår tjänst kan du känna dig trygg i att proffs håller koll på din värmepump. Värmepumpen analyseras dygnet runt av våra smarta algoritmer och erfarna tekniker och du får veta om det sker någon avvikelse.

Ändra inställningar på distans

Visst är det skönt att kunna göra enkla justeringar även om du inte är hemma? Som att sänka värmen när du är på resande fot. Eller bara vill slippa gå ner i källaren. 😊

Dela din värmepump?

Ja, varför inte? Du kanske har ett problem med pumpen som en vän, kollega eller annan kunnig person kan hjälpa dig med. Sharing is caring!

App 260x260

Historisk data

Det är från historisk data man kan dra lärdom om hur framtiden blir. Se hur din värmepump har presterat och om den fungerar som du förväntar dig. Du kanske blir överraskad!

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_blk_092917-3.png